Kerriesaus met mango
bewaar
bewaar

Kerriesaus met mango

Maak je een kipgerecht vanavond? Deze zoete saus smaakt er heerlijk bij!

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een steelpan. Fruit het kerriepoeder en de bloem 2 min. Voeg de kokosmelk, sambal, de bouillontablet en het water toe. Breng aan de kook en laat 5 min. op laag vuur zachtjes koken.

Schil ondertussen de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de mango in kleine blokjes (brunoise) en voeg toe aan de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker met kipfilet of garnalen met rijst.

bewaartipU kunt de kerriesaus met mango 1 dag van tevoren bereiden. Verwarm de saus vlak voor serveren in een steelpan al roerend op laag vuur in 5 min.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerriesaus met mango

Maak je een kipgerecht vanavond? Deze zoete saus smaakt er heerlijk bij!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig