Roedjak met mango
bewaar
bewaar

Roedjak met mango

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Pers de citroen uit. Verwarm 4 el water in een steelpan, voeg de basterdsuiker toe en laat op laag vuur koken tot alle suiker is opgelost. Voeg de sambal toe en laat nog 5 min. zacht doorkoken. Breng op smaak met 2 el citroensap. Laat afkoelen.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in lange parten van de pit. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in de lengte in dunne parten. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis (u hoeft hem niet te schillen) en snijd vervolgens in dunne parten. Snijd de komkommer in lange, schuine plakken. Snijd de plakken weer in de lengte doormidden.

Leg het fruit en de groente in een schaal. Serveer met de afgekoelde saus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Roedjak met mango

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig