Gemberjam met mango
Aan de slag
Snijd de mango in kleine blokjes.
Meng de gemberjam met wijnazijn en sambal.
Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met verse koriander. Lekker op een cracker met een plak Goudse belegen 30+ kaas.
algemeenGemberjam is ook lekker op brood of op een plak
(chocolade)cake.
algemeenIn de winkel liggen mango's in het schap die rijp of bijna rijp
zijn. Wanneer je bij de aankoop even op de mango drukt, veert een eetrijpe
mango licht mee. Mango's rijpen goed na op de fruitschaal.
Mango snijden
Instructievideo - 01:02 min.
Gemberjam met mango
null personen
90 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de mango in kleine blokjes.
Meng de gemberjam met wijnazijn en sambal.
Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met verse koriander. Lekker op een cracker met een plak Goudse belegen 30+ kaas.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 mango
4 el gemberjam
2 el wittewijnazijn
1 tl sambal oelek
0 verse koriander