Mango-gemberjam
bewaar
bewaar

Mango-gemberjam

20 min. bereiden / 2 uur 30 min. wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de mango in stukjes en de gember in plakjes. Breng het sinaasappelsap met de mango, gember, gembersiroop, suiker, kruid­nagels en druiven aan de kook. Laat op heel laag vuur 30 min. koken met de deksel op de pan. Roer af en toe. Neem van het vuur en laat 5 min. afkoelen.

Week ondertussen de gelatine 5 min. in koud water. Knijp uit en los op in de jam. Breng de jam op smaak met citroensap en extra suiker. Laat afkoelen in ca. 2 uur. Serveer bij de kaas.

algemeenU kunt de jam 2 dagen van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.

Mango snijden

Instructievideo - 01:02 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mango-gemberjam

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig