Kerriemarinade met kokosmelk en mango
5 min. bereiden / 1 uur wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
Kerriemarinade met kokosmelk en mango
bijgerecht
null personen
5 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
In lage schaal mangosap, kokosmelk, limoensap, kerriepoeder door elkaar kloppen en laurierblaadjes en peper toevoegen Vlees, kip of vis door marinade wentelen en, afgedekt, in koelkast minimaal 1 uur en maximaal 1 nacht marineren. Vlees, kip of vis af en toe keren. Vlees, kip of vis laten uitlekken en voor grillen met olie bestrijken.
Marinade voor 500 g vis of 500 g vlees.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
100 ml mango
200 ml kokosmelk
2 eetlepels limoensap
3 theelepels kerriepoeder
2 laurierblaadjes
1 rode peper