Buillonfondue met kokosmelk
bewaar
bewaar

Buillonfondue met kokosmelk

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Knoflook, peper en sereh schoonmaken en fijnhakken, in (soep)pan met dikke bodem in olie fruiten. Bouillon en kokosmelk erdoor roeren en tegen de kook aan brengen (niet laten koken). Op smaak brengen met vissaus en limoensap. Bouillon op laag vuur (eventueel op vlamverdeler) zetten en met deksel op pan smaken 10 min. laten intrekken. Mihoen volgens gebruiksaanwijzing in kokend water wellen. Kokosbouillon ('laksa') in fonduepan schenken en koriander erdoor mengen. Fonduepan, mihoen en schalen diphapjes op tafel zetten. Schepnetjes telkens vullen, in de bouillon leggen en ingrediënten in paar minuten gaar laten worden. Na de maaltijd mihoen over vier kommen verdelen en bouillon erop schenken.

Om in de bouillon te garen: - repen kipfilet - plakjes kalkoenschnitzel - blokjes zalmfilet - rolletjes van sliptongfilet - rauwe scampi (diepvries) - peultjes of sugarsnaps - schuine plakjes bospeen - blaadjes spinazie - repen paksoi - bosuitjes.

Groente in de lengte snijden

Instructievideo - 00:45 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Buillonfondue met kokosmelk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig