Ei in een potje
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Basilicum fijnhakken. Potjes dun invetten met 1/2 el olie. Helft van basilicum en kipreepjes over potjes verdelen. Zout en peper erover strooien. Eieren erboven breken. Griekse yoghurt op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en op eieren scheppen. Rest van kipreepjes en basilicum erover verdelen. Kaas erover strooien en olie erover druppelen. Potjes in braadslee zetten en braadslee vullen met laagje kokend water. In midden van oven eieren in 15 à 18 minuten laten stollen.
Ei in een potje
null personen
190 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Basilicum fijnhakken. Potjes dun invetten met 1/2 el olie. Helft van basilicum en kipreepjes over potjes verdelen. Zout en peper erover strooien. Eieren erboven breken. Griekse yoghurt op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat en op eieren scheppen. Rest van kipreepjes en basilicum erover verdelen. Kaas erover strooien en olie erover druppelen. Potjes in braadslee zetten en braadslee vullen met laagje kokend water. In midden van oven eieren in 15 à 18 minuten laten stollen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 takjes basilicum
50 g gerookte kipreepjes
0 zout
0 (versgemalen) peper
4 eieren (middel)
100 ml Griekse yoghurt
0 nootmuskaat
25 g Parmezaanse kaas
1½ el olijfolie (extra vierge)
Dit heb je nodig
éénpersoonssouffléschaaltjes
braadslee