Rijkgevulde cannelloni met gehakt
Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna’s zijn er verliefd op!
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix.
Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om.
Vul de cannelloni met de gehaktsaus. Vet de ovenschaal in. Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover.
Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Rijkgevulde cannelloni met gehakt
Cannelloni zijn pastarolletjes die je kunt vullen, bijvoorbeeld met gehakt en spinazie. Nonna’s zijn er verliefd op!
hoofdgerecht
null personen
670 kcal
40 min. bereiden
35 min. oventijd
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de tomatenblokjes in een hapjespan met de knoflook en kruidenmix.
Voeg het gehakt, de tomatenpuree en het water toe en roer los met een spatel. Breng het geheel aan de kook en laat op laag vuur 20 min. zachtjes koken. Schep regelmatig om.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C.
Doe de spinazie in een ruime pan en laat op laag vuur in 10 min. ontdooien. Schep regelmatig om.
Vul de cannelloni met de gehaktsaus. Vet de ovenschaal in. Leg de cannelloni naast elkaar in de ovenschaal. Bedek met de spinazie en verdeel de kaas erover.
Bak de cannelloni in ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 teen knoflook
400 g tomatenblokjes
44 g mix voor Italiaanse gehaktsaus
300 g half-om-halfgehakt
70 g tomatenpuree
100 ml kraanwater
1 kg diepvries spinazie à la crème
250 g cannelloni
150 g geraspte jong belegen kaas
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30)