Cannelloni met gehakt en spinazie
bewaar
bewaar

Cannelloni met gehakt en spinazie

Cannelloni op de klassieke manier met gehakt, spinazie en tomatensaus.

30 min. bereiden / 20 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Breng in een grote pan water aan de kook en laat de cannelloni ca. 3 min. koken. Spoel de cannelloni af met koud water en laat ze uitlekken. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de spinazie fijn. Verhit in een braadpan de olijfolie en fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de gehakt toe en bak in ca. 5 min. rul. Voeg de spinazie toe en bak ca. 3 min. mee. Vul de cannelloni met het mengsel.

Schenk in een ovenschaal de helft van de pastasaus. Leg de cannelloni erop en schenk de rest van de pastasaus erover. Strooi de kaas erover. Bak de cannelloni in ca. 20 min. goudbruin en gaar.

combinatietipLekker met komkommersalade.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cannelloni met gehakt en spinazie

Cannelloni op de klassieke manier met gehakt, spinazie en tomatensaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig