Tomaat-krielsalade
Aan de slag
Kook de krielaardappelen in water met zout in 15 min. gaar, giet af en laat iets afkoelen. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. Beetgaar, giet af. Leg ze met de krieltjes op een schaal. Verdeel de tomatenpartjes. Klop een dressing van olijfolie, rodewijnazijn en peterselie. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de salade.
Tomaat-krielsalade
bijgerecht
null personen
265 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krielaardappelen in water met zout in 15 min. gaar, giet af en laat iets afkoelen. Kook de sperziebonen in water met zout in 6 min. Beetgaar, giet af. Leg ze met de krieltjes op een schaal. Verdeel de tomatenpartjes. Klop een dressing van olijfolie, rodewijnazijn en peterselie. Breng op smaak met peper en zout en schenk over de salade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zakje aardappelen
400 g sperziebonen
1 romatomaten
3 el olijfolie extra vierge
4 el rodewijnazijn
1 bakje platte peterselie