Lekkerbekjes in oestersaus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Verwarm de oestersaus samen met 2 tl sambal en 4 el water in een koekenpan. Snijd de gember fijn en voeg toe. Leg de lekkerbekjes erin en verwarm ze 6 min. op laag vuur. Keer halverwege. Verdeel de vis met saus over 4 borden. Schep de rest van de sambal door de bonen en serveer samen met de rijst bij de vis.
Gember gebruiken
Instructievideo - 01:26 min.
Lekkerbekjes in oestersaus
hoofdgerecht
null personen
585 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de sperziebonen in 8 min. beetgaar.
Verwarm de oestersaus samen met 2 tl sambal en 4 el water in een koekenpan. Snijd de gember fijn en voeg toe. Leg de lekkerbekjes erin en verwarm ze 6 min. op laag vuur. Keer halverwege. Verdeel de vis met saus over 4 borden. Schep de rest van de sambal door de bonen en serveer samen met de rijst bij de vis.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
600 g sperziebonen
8 el oestersaus
4 tl sambal
3 cm verse gember
4 lekkerbekjes