Lekkerbekjes met kidneybonen
Aan de slag
Frituurvet verhitten tot 180 °C. Aardappelballetjes frituren volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui ca. 3 minuten fruiten. Kidneybonen laten uitlekken, toevoegen en zachtjes verwarmen (niet koken). Lekkerbekjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen aan kidneybonen toevoegen en geheel op smaak brengen met zout en peper. Bonen serveren met aardappelballetjes, lekkerbekjes en saus.
Lekkerbekjes met kidneybonen
hoofdgerecht
null personen
895 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Frituurvet verhitten tot 180 °C. Aardappelballetjes frituren volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen in 8 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten en ui ca. 3 minuten fruiten. Kidneybonen laten uitlekken, toevoegen en zachtjes verwarmen (niet koken). Lekkerbekjes verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen aan kidneybonen toevoegen en geheel op smaak brengen met zout en peper. Bonen serveren met aardappelballetjes, lekkerbekjes en saus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1½ zak aardappelballetjes
1 zakje gebroken sperziebonen
1 ui
25 g boter of margarine
1 blik groene kidneybonen
2 schaaltjes lekkerbekjes
0 zout en peper
1 pot vissaus ravigotte