Groene kidneybonen met balsamico-vleesreepjes
Aan de slag
In pan kidneybonen op laag vuur verwarmen. Vlees in dunne reepjes snijden. In koekenpan olie verhitten en vlees en paprika al omscheppend op hoog vuur ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Balsamicoazijn toevoegen en pan van vuur nemen. In zeef bonen laten uitlekken. Bonen op bord doen en vlees erop scheppen.
Groene kidneybonen met balsamico-vleesreepjes
hoofdgerecht
null personen
620 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan kidneybonen op laag vuur verwarmen. Vlees in dunne reepjes snijden. In koekenpan olie verhitten en vlees en paprika al omscheppend op hoog vuur ca. 5 minuten bakken. Op smaak brengen met zout en peper. Balsamicoazijn toevoegen en pan van vuur nemen. In zeef bonen laten uitlekken. Bonen op bord doen en vlees erop scheppen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 blikje groene kidneybonen
1 ongepaneerde varkensschnitzel
2 eetlepels (olijf)olie
1 rode en/of groene paprika
0 (versgemalen) peper
2 eetlepels balsamicoazijn