Hazelnoot-affogato
Aan de slag
Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de honing toe, warm nog 10 sec. door en schep op een stuk bakpapier.
Doe in elk espressokopje de inhoud van 1 stick espresso en roer er per kopje 3 el kokend water door.
Schep in elk glaasje 1 bol ijs. Verdeel de hazelnoten over het ijs. Serveer de espresso apart erbij en schenk die aan tafel over het ijs.
Noten, zaden en pitten roosteren
Instructievideo - 01:19 min.
Hazelnoot-affogato
nagerecht
null personen
210 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de hazelnoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de honing toe, warm nog 10 sec. door en schep op een stuk bakpapier.
Doe in elk espressokopje de inhoud van 1 stick espresso en roer er per kopje 3 el kokend water door.
Schep in elk glaasje 1 bol ijs. Verdeel de hazelnoten over het ijs. Serveer de espresso apart erbij en schenk die aan tafel over het ijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el hazelnoten
1 el schenkhoning
4 sticks espresso
4 bollen slagroomijs
Dit heb je nodig
bakpapier, 4 espressokopjes, 4 glaasjes