Affogato met chocoladesaus
bewaar
bewaar

Affogato met chocoladesaus

Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de chocolade au bain-marie. Hak de pistachenoten grof en snijd de gevriesdroogde frambozen (uit het bakje gevriesdroogde fruit mix) fijn.

Verdeel de bollen ijs over de glazen en schenk de koffie erover. Besprenkel met de gesmolten chocolade en garneer met de pistachenoten en frambozen. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Affogato met chocoladesaus

Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig