Affogato met chocoladesaus
Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Hak de pistachenoten grof en snijd de gevriesdroogde frambozen (uit het bakje gevriesdroogde fruit mix) fijn.
Verdeel de bollen ijs over de glazen en schenk de koffie erover. Besprenkel met de gesmolten chocolade en garneer met de pistachenoten en frambozen. Serveer direct.
Affogato met chocoladesaus
Italiaanse koffie is niet alleen heerlijk om zo te drinken, je maakt er ook nog eens de lekkerste desserts mee.
nagerecht
null personen
220 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Smelt de chocolade au bain-marie. Hak de pistachenoten grof en snijd de gevriesdroogde frambozen (uit het bakje gevriesdroogde fruit mix) fijn.
Verdeel de bollen ijs over de glazen en schenk de koffie erover. Besprenkel met de gesmolten chocolade en garneer met de pistachenoten en frambozen. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g extra pure chocolade 70%
25 g gepelde pistachenoten
1 el gevriesdroogde fruit mix
4 bolletjes vanille-ijs
150 ml illy Espresso forte capsules