Ribkarbonades met rozemarijn
bewaar
bewaar

Ribkarbonades met rozemarijn

10 min. bereiden / 30 min. wachten

4 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Rasp de gele schil van de citroen. Meng de rasp met de rozemarijn en olie. Bestrooi de karbonades met peper en zout en besprenkel met de citroen-rozemarijnolie. Laat de smaken minimaal 30 min. intrekken.

Gril de karbonades op de barbecue in 7 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Ook lekker met courgettesalade (voor recept zie ah.nl/allerhande).

algemeenDe olijfolie knoflook-chilipeper is ook lekker als basis voor een pittige vinaigrette.

Karbonades grillen op de barbecue

Instructievideo - 00:38 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ribkarbonades met rozemarijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig