Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
Aan de slag
In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
hoofdgerecht
null personen
290 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 teentjes knoflook
2 theelepels mosterd
2 eetlepels olijfolie
1 citroen
1 takje verse rozemarijn
8 lamskoteletjes
Dit heb je nodig
barbecue