Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
bewaar
bewaar

Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

In kommetje knoflook, mosterd en olie door elkaar roeren. Helft van citroenschil boven mosterdmengsel raspen. Naaldjes van rozemarijn zeer fijn hakken en door mosterdmengsel mengen, 1/2 tl zout en peper toevoegen. Lamskoteletjes met mosterdmengsel aan beide zijden inwrijven en minimaal 15 min. marineren. Vlees op barbecue in 8-10 min. aan beide zijden vanbuiten bruin en vanbinnen rosé bakken, regelmatig keren. Lekker met risotto met geroosterde paprika en spinazie (zie recept elders op deze site).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig