Citroenmarinade met rozemarijn
0 min. bereiden / 1 uur wachten
4 ingrediënten
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng het citroensap, de rasp, knoflook en rozemarijn door de olie. Bestrijk vis, vlees of groente ermee en laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
Citroenmarinade met rozemarijn
bijgerecht
null personen
0 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers de citroen uit. Meng het citroensap, de rasp, knoflook en rozemarijn door de olie. Bestrijk vis, vlees of groente ermee en laat afgedekt minimaal 1 uur in de koelkast marineren.
Marinade voor ca. 500 g vlees.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
1 teen knoflook
1 eetlepel verse rozemarijn
3 eetlepels olijfolie