Rozemarijn-zeezoutboter
De klassieke smaken in deze rozemarijn-zeezoutboter gaan perfect samen bij kip of aardappeltjes uit de oven.
Aan de slag
Klop de roomboter met een handmixer in 5 min. op de middelste stand luchtig.
Ris de naaldjes van de rozemarijn en snijd fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Meng met een spatel de rozemarijn en knoflook met het zeezout door de opgeklopte boter. Breng op smaak met zwarte peper.
Leg daarna de boter in het midden van een stuk bakpapier. Rol het eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje krijgt.
Laat de boter minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
Rozemarijn-zeezoutboter
De klassieke smaken in deze rozemarijn-zeezoutboter gaan perfect samen bij kip of aardappeltjes uit de oven.
bijgerecht
null porties
470 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Klop de roomboter met een handmixer in 5 min. op de middelste stand luchtig.
Ris de naaldjes van de rozemarijn en snijd fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Meng met een spatel de rozemarijn en knoflook met het zeezout door de opgeklopte boter. Breng op smaak met zwarte peper.
Leg daarna de boter in het midden van een stuk bakpapier. Rol het eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje krijgt.
Laat de boter minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g Violife Vioblock ongezouten
4 takjes verse rozemarijn
1 teen knoflook
1 tl grof zeezout
Dit heb je nodig
bakpapier
handmixer
knoflookpers