Lamsbout met rozemarijn
bewaar
bewaar

Lamsbout met rozemarijn

5 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Vetrandjes van vlees snijden en vlees in 4-8 stukken snijden. Rozemarijn van takjes rissen en zeer fijn hakken. In kom vleesblokjes mengen met wijn, rozemarijn en knoflook. Afgedekt in koelkast minstens 30 min. marineren. Aan tafel telkens plakje lamsvlees aan fonduevork steken en in hete olie in 2 min. rosé bakken. Grof peper en zout erboven malen.

algemeenProvençaals tintje: Vervang de rode wijn eens door een droge rosé uit de Provence en de rozemarijn door fijngehakte Provençaalse kruiden.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Lamsbout met rozemarijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig