Groene kruidenboter
bewaar
bewaar

Groene kruidenboter

Een all-time favoriet: groene kruidenboter met verse kruiden en knoflook. Lekker bij de BBQ, vis en kip!

20 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Klop de roomboter met een handmixer in 5 min. op de middelste stand luchtig.

Snijd de dille, platte peterselie en de bieslook fijn. Pers de knoflook met een knoflookpers. Meng met een spatel de kruiden en de knoflook door de opgeklopte boter en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Leg daarna de boter in het midden van een stuk bakpapier. Rol het eromheen en draai de uiteinden in tegengestelde richting dicht, zodat je een worstje krijgt.

Laat de boter minimaal 1 uur opstijven in de koelkast.

combinatietipLekker bij de barbecue, vis en kip.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene kruidenboter

Een all-time favoriet: groene kruidenboter met verse kruiden en knoflook. Lekker bij de BBQ, vis en kip!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig