Varkenshaas­spiesen met bosui
bewaar
bewaar

Varkenshaas­spiesen met bosui

20 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten

Aan de slag

Steek de barbecue aan. Meng de olie met de oregano en peper en zout. Laat de varkenshaasblokjes hierin minimaal 15 min. marineren.

Wikkel de pruimen in een plakje ontbijtspek. Rijg de varkenshaas en bosui om en om aan de satéprikkers. Begin en eindig elke spies met een pruim in ontbijtspek.

Gril de spiesen op de barbecue in 6-8 min. bruin en gaar. Lekker met een groene salade en stokbrood.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Varkenshaas­spiesen met bosui

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig