Zoetzuur varkensvlees met bosui
Knapperige groenten, mals vlees en zoete ananas. Uit de wok in 10 minuten op tafel!
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in plakjes, de knoflook fijn en de bosuitjes in schuine stukjes. Verhit de olie in een wok en voeg de varkenshaas, knolook, gembersiroop, limoensap en zout toe. Roerbak 2 min. en neem met een schuimspaan uit de wok.
Doe de sugarsnaps met de rest van de gembersiroop en de rest van het limoensapin de wok en roerbak 4 min. op laag vuur. Voeg de varkenshaas, tomaten en ananas toe en roerbak nog 4 min. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Schep de bosui door de varkenshaas en serveer met de rijst.
Zoetzuur varkensvlees met bosui
Instructievideo - 02:11 min.
Zoetzuur varkensvlees met bosui
Knapperige groenten, mals vlees en zoete ananas. Uit de wok in 10 minuten op tafel!
hoofdgerecht
null personen
370 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in plakjes, de knoflook fijn en de bosuitjes in schuine stukjes. Verhit de olie in een wok en voeg de varkenshaas, knolook, gembersiroop, limoensap en zout toe. Roerbak 2 min. en neem met een schuimspaan uit de wok.
Doe de sugarsnaps met de rest van de gembersiroop en de rest van het limoensapin de wok en roerbak 4 min. op laag vuur. Voeg de varkenshaas, tomaten en ananas toe en roerbak nog 4 min. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Schep de bosui door de varkenshaas en serveer met de rijst.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g varkenshaas
2 tenen knoflook
3 bosuien
2 el wokolie
3 el gembersiroop
3 el limoensap
200 g verse sugarsnaps
250 g cherrytomaten
250 g verse ananasstukjes
300 g 1 minuut basmatirijst
Dit heb je nodig
magnetron