Gevulde pasta met puntpaprika
Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar.
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Gevulde pasta met puntpaprika
Stiekem is dit chic ogende gerecht héél snel klaar.
hoofdgerecht
null personen
650 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Snijd de puntpaprika's in dunne reepjes en de venkel in dunne plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de paprika en venkel toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking in 3 min. beetgaar. Voeg de crème fraîche en wijn toe aan het groentemengsel. Breng aan de kook en laat 3 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de pasta over de borden, schep de saus erover en schaaf de kaas erboven. Lekker met gebakken kipfilet.
variatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 zoete puntpaprika's
1 venkelknol
3 el traditionele olijfolie
500 g verse ravioli rossi
200 ml crème fraîche
125 ml droge witte wijn
50 g Pecorino Romano