Pasta met crème fraîche-tomatensaus 
bewaar
bewaar

Pasta met crème fraîche-tomatensaus 

Romige crème fraîche en zoetzure tomatensaus komen samen tot een heerlijke pastasaus. Buon appetito!

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Snipper ondertussen de ui. Snijd de knoflook fijn en de tomaten in kleine blokjes.

Verhit de olie in een pan en bak de ui, knoflook en tomatenpuree 3 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Voeg de tomatenblokjes en suiker toe en bak 3 min. mee.

Zet het vuur laag, voeg de crème fraîche toe en roer door. Scheur de basilicumblaadjes grof en voeg ⅔ toe aan de saus.

Giet de pasta af en meng door de saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rasp de kaas erboven en garneer met de rest van het basilicum.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met crème fraîche-tomatensaus 

Romige crème fraîche en zoetzure tomatensaus komen samen tot een heerlijke pastasaus. Buon appetito!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig