Rosbiefsalade
Aan de slag
Verdeel de rosbief over 4 borden. Doe de mayonaise in een kom en meng de sojasaus en olie erdoor. Besprenkel de rosbief met de sojamayonaise.
Schil met een dunschiller de komkommer in lange linten en verdeel over de rosbief. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap met de honing in een kom en schep de peen julienne erdoor.
Verdeel de wortelsalade over de borden en bestrooi met de bosui. Serveer met de crackers. Lekker met kant-en-klare mihoen (schaal 400 g) met een dressing van 2 el soja en 2 el sesamolie.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Rosbiefsalade
hoofdgerecht
null personen
495 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de rosbief over 4 borden. Doe de mayonaise in een kom en meng de sojasaus en olie erdoor. Besprenkel de rosbief met de sojamayonaise.
Schil met een dunschiller de komkommer in lange linten en verdeel over de rosbief. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng de rasp en het sap met de honing in een kom en schep de peen julienne erdoor.
Verdeel de wortelsalade over de borden en bestrooi met de bosui. Serveer met de crackers. Lekker met kant-en-klare mihoen (schaal 400 g) met een dressing van 2 el soja en 2 el sesamolie.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 x 100 g gebraden rosbief
4 el mayonaise
2 el sojasaus
2 tl sesamolie
1 komkommer
1 limoen
1 el honing
2 zakjes peen julienne
1 zakje bosui
1 pakje dunne sesamcrackers