Hamburger met spek, avocadodip en tomaat
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken. Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden. Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat. Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.
Hamburger met spek, avocadodip en tomaat
hoofdgerecht
null personen
625 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In koekenpan met antiaanbaklaag spek in ca. 3 minuten zachtjes uitbakken. Op keukenpapier laten uitlekken. In spekvet hamburger in ca. 6 minuten gaar en bruin bakken. Intussen tomaat wassen en in plakjes snijden. Boulognebol opensnijden en onderste helft beleggen met spek, hamburger en plakjes tomaat. Avocadodip erop scheppen en bovenste broodhelft erop leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 plakjes ontbijtspek
1 hamburger
1 tomaat
1 boulognebol
½ bakje verse avocadodipsaus
Dit heb je nodig
keukenpapier