Zuurkoolschotel met worst en champignons
bewaar
bewaar

Zuurkoolschotel met worst en champignons

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de champignons 5 min. in water met zout en giet af.

Verwarm ondertussen de knakworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Meng de champignons, paprika, ui en oregano door de zuurkool. Schep er de honing en peper door.

Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper en 150 ml kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg peper en zout toe. Verdeel de zuurkoolsalade en knakworsten over 4 borden. Schep er de puree bij.

Pureren

Instructievideo - 00:51 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zuurkoolschotel met worst en champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig