Zuurkoolschotel met worst en champignons
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de champignons 5 min. in water met zout en giet af.
Verwarm ondertussen de knakworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de champignons, paprika, ui en oregano door de zuurkool. Schep er de honing en peper door.
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper en 150 ml kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg peper en zout toe. Verdeel de zuurkoolsalade en knakworsten over 4 borden. Schep er de puree bij.
Pureren
Instructievideo - 00:51 min.
Zuurkoolschotel met worst en champignons
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Kook ondertussen de champignons 5 min. in water met zout en giet af.
Verwarm ondertussen de knakworsten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de champignons, paprika, ui en oregano door de zuurkool. Schep er de honing en peper door.
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op. Stamp de aardappelen met de pureestamper en 150 ml kookvocht tot een smeuïge puree. Voeg peper en zout toe. Verdeel de zuurkoolsalade en knakworsten over 4 borden. Schep er de puree bij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 kg kruimige aardappelen
1 bakje champignons
2 schaaltjes knakworst
1 paprika
1 ui
1 tl gedroogde oregano
1 pak zuurkool
1 el honing
Dit heb je nodig
pureestamper