Geroerbakte spruiten met worst en champignons
Aan de slag
Kook de spruiten in water met zout in ca. 8 min. beetgaar.
Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Draai balletjes ter grootte van spruiten.
Verhit een koekenpan of wok en bak de spekblokjes in ca. 5 min. knapperig. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de balletjes vlees toe en bak in ca. 6 min. gaar.
Giet ondertussen de spruiten af en voeg toe aan de pan. Doe de champignons en de paprika erbij en breng op smaak met peper en zout.
Roerbak nog 2 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met aardappelpuree.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Geroerbakte spruiten met worst en champignons
hoofdgerecht
null personen
315 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruiten in water met zout in ca. 8 min. beetgaar.
Snijd de worsten open en haal het vlees eruit. Draai balletjes ter grootte van spruiten.
Verhit een koekenpan of wok en bak de spekblokjes in ca. 5 min. knapperig. Voeg de ui en de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de balletjes vlees toe en bak in ca. 6 min. gaar.
Giet ondertussen de spruiten af en voeg toe aan de pan. Doe de champignons en de paprika erbij en breng op smaak met peper en zout.
Roerbak nog 2 min. en verdeel over 4 borden. Lekker met aardappelpuree.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 zak spruitjes
1 schaal runderbraadworsten
125 g gerookte spekblokjes
1 ui
2 tenen knoflook
1 bakje champignons
1 rode paprika