Runderbraadworst met champignons
bewaar
bewaar

Runderbraadworst met champignons

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Uien pellen en in halve ringen snijden. Peterselie fijnsnijden. Tuinboontjes in ruim kokend water in ca. 5 min. gaarkoken. Boter in hapjespan verhitten. Hierin braadworst 5 min. rondom bruinbakken. Champignons en ui toevoegen en 15 min. op laag vuur meebakken. Naar smaak zout en peper toevoegen. Aardappelpuree verwarmen volgens aanwijzingen op verpakking. Helft peterselie erdoor roeren. Boontjes afgieten en naar smaak zout en peper toevoegen. Puree over 4 borden verdelen, boontjes en braadworst met champignons ernaast scheppen. Rest peterselie over braadworst strooien.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderbraadworst met champignons

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig