Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool
bewaar
bewaar

Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Aardappels schillen, in stukken snijden, wassen en in ca. 20 min. gaarkoken. In hapjespan 50 g boter verhitten en ui 3 min. zachtjes bakken. Zuurkool, bier, laurierblad en zout en peper naar smaak toevoegen. Zuurkool op laag vuur ca. 20 min. stoven. In braadpan 50 g boter verhitten en braadworsten op matig vuur in 15 min. rondom bruin en gaar bakken. Uit pan nemen en worsten in plakjes snijden. Aardappels afgieten en even laten uitdampen. Zuurkool en aardappels over vier borden verdelen, braadworst erbij leggen en wat grove mosterd ernaast scheppen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Runderbraadworst met in bier gestoofde zuurkool

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig