Krieltjes met tartaar, spek en paddestoelen
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekblokjes uitbakken. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Spek uit pan nemen, helft van boter verhitten en champignons en krieltjes 8 min. al omscheppend bakken. Tartaartjes bestrooien met peper en zout en in 7 min. gaar bakken. Spek door krieltjes scheppen. Krieltjes met spruitjes en tartaar serveren.
Krieltjes met tartaar, spek en paddestoelen
hoofdgerecht
null personen
570 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Spruitjes schoonmaken en in 8 min. beetgaar koken. In koekenpan spekblokjes uitbakken. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Spek uit pan nemen, helft van boter verhitten en champignons en krieltjes 8 min. al omscheppend bakken. Tartaartjes bestrooien met peper en zout en in 7 min. gaar bakken. Spek door krieltjes scheppen. Krieltjes met spruitjes en tartaar serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g spruitjes
250 g gerookte spekblokjes
250 g champignons
50 g ongezouten roomboter
4 rundertartaar