Limoenkipsaté met olijvenmayonaise
bewaar
bewaar

Limoenkipsaté met olijvenmayonaise

25 min. bereiden / 2 uur wachten

10 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de limoen en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in partjes. Ris de rozemarijnnaaldjes van het takje en snijd fijn. Meng de rozemarijn met de knoflook, tabasco, olijfolie en het limoensap. Voeg peper en zout toe. Schep de kip erdoor en laat afgedekt in de koelkast 2 uur marineren.

Steek de barbecue aan of verhit de grillpan. Snijd de olijven grof en de ansjovisfilets heel fijn. Meng met de mayonaise en breng op smaak met peper.

Rijg de kip aan de satéprikkers of de spiesen. Bestrijk de grill van de barbecue met de zonnebloemolie en gril de spiesjes in 10 min. gaar. Keer regelmatig. Serveer met de mayonaise en limoenpartjes.

Vlees grillen op de barbecue

Instructievideo - 02:53 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Limoenkipsaté met olijvenmayonaise

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig