Olijvendip
bewaar
bewaar

Olijvendip

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

10 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Laat de olijven uitlekken en pureer samen met de kappertjes grof in een keukenmachine. Snijd de peterselie fijn. Doe het olijvenmengsel in een kommetje en voeg de mayonaise, peterselie en chilipeper toe. Pers de knoflook erboven en roer door. Breng op smaak met zout.

combinatietipLekker bij groentespiesen, kalfsschnitzels, Catalaanse worstjes en op warm ciabattabrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Olijvendip

Lekker bij vlees of op ciabattabrood, deze dip van groene olijven met kappertjes, peterselie, chilipeper en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig