Crostini met paté van sardines
bewaar
bewaar

Crostini met paté van sardines

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Roer de olijfolie met het zout en de knoflook door elkaar. Bestrijk de plakjes stokbrood met de knoflookolie en rooster ze in de voorverwarmde oven in 10 minuten tot goudbruine crostini. Maak intussen de sardines fijn met een vork, meng ze met het sjalotje, de mayonaise en de tapenade tot een grove vispaté. Snijd de groene olijven in plakjes. Besmeer de crostini met de sardinepaté en garneer ze met plakjes olijf.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met paté van sardines

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig