Crostini met vistapenade
bewaar
bewaar

Crostini met vistapenade

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken. Kruiden van takjes nemen. Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen. Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien. Op smaak brengen met cayennepeper.

Baguettes in 32 plakjes snijden. Tapenade met baguetteplakjes serveren.

algemeenDit mengsel is ook lekker op plakjes komkommer, in witlofblaadjes of selderijstengels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crostini met vistapenade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig