Crostini met vistapenade
Aan de slag
Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken. Kruiden van takjes nemen. Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen. Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien. Op smaak brengen met cayennepeper.
Baguettes in 32 plakjes snijden. Tapenade met baguetteplakjes serveren.
Crostini met vistapenade
null porties
70 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sjalotje en knoflook pellen en in keukenmachine fijnhakken. Kruiden van takjes nemen. Olijven en kruiden toevoegen aan sjalotmengsel en kort mengen. Tonijn en ansjovis laten uitlekken en aan mengsel toevoegen en met tomatenpuree en olijfolie tot glad mengsel draaien. Op smaak brengen met cayennepeper.
Baguettes in 32 plakjes snijden. Tapenade met baguetteplakjes serveren.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 sjalotje
2 teentjes knoflook
5 g verse Provençaalse kruiden
1 potje groene olijven
1 blikje tonijn in olie
1 blikje ansjovisfilets
1 blikje tomatenpuree
3 eetlepels olijfolie
0 cayennepeper
2 baguettes (brood)
Dit heb je nodig
keukenmachine