Tapenade (olijvenpuree)
Aan de slag
Olijven, kappertjes, tonijn en ansjovis laten uitlekken. Knoflook pellen en in vieren snijden. In keukenmachine knoflook, olijven, kappertjes, tonijn, ansjovis en citroensap pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Op smaak brengen met peper. Serveren met stokbrood.
Tapenade (olijvenpuree)
bijgerecht
null porties
1525 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Olijven, kappertjes, tonijn en ansjovis laten uitlekken. Knoflook pellen en in vieren snijden. In keukenmachine knoflook, olijven, kappertjes, tonijn, ansjovis en citroensap pureren. Olie in dun straaltje erbij schenken. Op smaak brengen met peper. Serveren met stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pot zwarte olijven zonder pit
1 potje kappertjes
½ blikje tonijn in olie
1 blikje ansjovis in olie
2 teentjes knoflook
2 eetlepels citroensap
100 ml olijfolie
0 peper
Dit heb je nodig
keukenmachine