Groene olijventapenade met paprika
10 min. bereiden / 30 min. wachten
6 ingrediënten
Aan de slag
Maal de olijven in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer met de paprika, knoflook en ansjovis tot een grove puree. Voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met peper. Schep de tapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Groene olijventapenade met paprika
bijgerecht
null personen
10 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Maal de olijven in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer met de paprika, knoflook en ansjovis tot een grove puree. Voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met peper. Schep de tapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g groene olijven
1 geroosterde paprika
2 tenen knoflook
4 ansjovisfilets
3 eetlepels olijfolie
0 versgemalen zwarte peper
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine