Venkel-tomaatsalsa
Aan de slag
Snijd de harde kern uit de venkel en snijd de groente in heel kleine stukjes. Snijd het venkelgroen fijn. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Hussel in een schaal venkel, venkelgroen, tomatenblokjes en knoflookstengels door elkaar. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Bewaar de salsa eventueel afgedekt in de koelkast.
Venkel-tomaatsalsa
bijgerecht
null personen
0 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de harde kern uit de venkel en snijd de groente in heel kleine stukjes. Snijd het venkelgroen fijn. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Hussel in een schaal venkel, venkelgroen, tomatenblokjes en knoflookstengels door elkaar. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Bewaar de salsa eventueel afgedekt in de koelkast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ venkel
4 tomaten
4 knoflook
2 eetlepels citroensap
0 versgemalen zwarte peper