Gegrilde mais met feta
bewaar
bewaar

Gegrilde mais met feta

De ene maiskolf is de andere niet... Dat bewijst deze gegrilde mais met feta.

15 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de maiskolven 5 min. Giet af en dep droog met keukenpapier. Meng de olie met de paprikapoeder en smeer de mais ermee in. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de maiskolven in 5 min. rondom goudbruin.

Snijd ondertussen de koriander fijn. Snijd het steeltje van de jalapeñopeper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees fijn. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil, pers de helft van de vrucht uit en snijd de andere helft in partjes. Meng de koriander, jalapeñopeper en het limoensap met de mayonaise.

Verkruimel de feta. Smeer de maiskolven in met de mayonaise. Verdeel de feta erover, bestrooi met het limoenrasp en leg de partjes limoen erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde mais met feta

De ene maiskolf is de andere niet... Dat bewijst deze gegrilde mais met feta.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig