Pittige vegawraps
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de vegan shoarma en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Pittige vegawraps
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui. Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Laat de mais uitlekken. Voeg de vegan shoarma en de mais toe en roerbak nog 4 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.
Snijd de tomaten in halve plakjes. Snijd de ijsbergsla in reepjes. Bestrijk elke wrap met 1 el salsa. Verdeel de plakjes tomaat en de ijsbergsla erover. Verdeel het wokmengsel erover en rol de wraps op. Verdeel de wraps over de borden en serveer de rest van de saus er apart bij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 ui
2 el zonnebloemolie
150 g crispy mais
350 g koelverse vegan shoarma
8 meergranen tortillawraps
4 tomaten
½ krop krop ijsbergsla
300 g salsa hot