Wraps met ijsbergsla
Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.
Aan de slag
Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.
Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.
Wraps met ijsbergsla
Fiësta: kruidige varkensreepjes op een wrap met frisse ijsbergsla.
hoofdgerecht
null personen
675 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Doe de olie in een kom en meng de komijn, het paprikapoeder en wat zout erdoor. Voeg het vlees toe en schep om. Laat 10 min. staan.
Snijd de tomaten in partjes. Snijd de sla in reepjes. Verhit een wok en roerbak het vlees op hoog vuur 3 min. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk de wraps met de crème fraîche. Verdeel de tomaat, sla en het vlees erover en rol op.
Leg op een schaal en serveer, eventueel met extra crème fraîche.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el olijfolie extra vierge
2 tl gemalen komijn
1 el paprikapoeder
425 g magere varkensreepjes
4 tomaten
1 krop krop ijsbergsla
8 meergranen tortillawraps
200 ml crème fraîche