Pappardelle met groene asperges en ham
bewaar
bewaar

Pappardelle met groene asperges en ham

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Verhit de grillpan. Bestrijk de asperges met 2 el olie en gril ze in 6 min. rondom bruin. Gril de tomaatjes 1 min. op de snijkant.

Rooster de pijnboompitten 3 min. in een koeken­pan zonder boter of olie. Laat afkoelen op een bord.

Snijd ondertussen de lasagnebladen in repen van 2 cm breed en kook de pasta in 4 min. beetgaar.

Snijd de asperges in stukken. Meng ze samen met de tomaatjes, ham, rucola en 3 el olie door de pasta. Schaaf de Parmezaanse kaas erover.

algemeenU kunt deze pasta 1 dag van tevoren bereiden. Laat afkoelen, bewaar afgedekt in de koelkast en serveer koud.

Groenten grillen en roosteren

Instructievideo - 00:50 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met groene asperges en ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig