Tagliatelle met tonijn en paksoi
Aan de slag
Verhit de olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paksoi toe en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Voeg de tonijn en olijven toe aan de paksoi en warm 2 min. door. Roer de pasta erdoor. Haal van het vuur en schep de rode ui erdoor. Bestrooi met de amandelen.
Kool snijden
Instructievideo - 01:26 min.
Tagliatelle met tonijn en paksoi
hoofdgerecht
null personen
795 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie en fruit de knoflook en ui 3 min. Voeg de paksoi toe en bak 3 min. op middelhoog vuur mee. Schep regelmatig om.
Kook ondertussen de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
Voeg de tonijn en olijven toe aan de paksoi en warm 2 min. door. Roer de pasta erdoor. Haal van het vuur en schep de rode ui erdoor. Bestrooi met de amandelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
1 teen knoflook
1 ui
1 struik paksoi
2 bakjes verse tagliatelle
2 blikjes tonijn moot in olijfolie
½ potje zongerijpte taggia olijven
1 rode ui
1 zak amandelen dry roasted