Sperziebonen met mediterrane tonijnsaus
bewaar
bewaar

Sperziebonen met mediterrane tonijnsaus

30 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Halveer de aardappelen en kook ze in weinig water in 25 minuten gaar. Kook de sperziebonen in ruim kokend water met wat zout 6 minuten. Giet de tonijn af, vang de olie op. Verhit in een kleine koekenpan 2 eetlepels tonijnolie en fruit hierin de paprika, de ui, de knoflook en de olijvenplakjes. Verdeel de tonijn in stukken en schep deze bij het mengsel in de pan. Warm het voorzichtig omscheppend door. Giet de sperziebonen af en schud ze om met 1 eetlepel tonijnolie. Verdeel de aardappelen en bonen over 4 borden, schep het tonijnmengsel erop en strooi er naar smaak zout en peper over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sperziebonen met mediterrane tonijnsaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig