Aardbei-mascarponetrifle
Alléén maar lekkere ingrediënten in deze trifle met aardbeien en cantuccini.
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker in een kom stijf. Meng de mascarpone door de slagroom. Roer de aardbeienjam los en schep het door het roommengsel. Niet gladroeren.
Was de aardbeien en maak ze schoon. Snijd de helft van de aardbeien in plakjes en halveer de andere helft.
Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze licht met de sinaasappellikeur. Verdeel 1/3 van het roommengsel over de lange vingers. Verdeel de aardbeiplakjes erover en de helft van het achtergebleven roommengsel. Hak de cantuccini grof en strooi het kruim erover. Verdeel de rest van het roommengsel over de cantuccini.
Garneer met halve aardbeien en bestrooi met poedersuiker. Zet tot gebruik in de koelkast.
Aardbei-mascarponetrifle
Alléén maar lekkere ingrediënten in deze trifle met aardbeien en cantuccini.
nagerecht
null personen
555 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker in een kom stijf. Meng de mascarpone door de slagroom. Roer de aardbeienjam los en schep het door het roommengsel. Niet gladroeren.
Was de aardbeien en maak ze schoon. Snijd de helft van de aardbeien in plakjes en halveer de andere helft.
Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze licht met de sinaasappellikeur. Verdeel 1/3 van het roommengsel over de lange vingers. Verdeel de aardbeiplakjes erover en de helft van het achtergebleven roommengsel. Hak de cantuccini grof en strooi het kruim erover. Verdeel de rest van het roommengsel over de cantuccini.
Garneer met halve aardbeien en bestrooi met poedersuiker. Zet tot gebruik in de koelkast.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml verse slagroom
50 g poedersuiker
250 ml mascarpone
4 el aardbeienjam
500 g verse aardbeien
100 g lange vingers
2 el sinaasappellikeur
100 g cantuccini
Dit heb je nodig
lage schaal (ca. 24 x 24 cm)