Mini 'tiramisu' no bake cheesecakes
Heerlijk zomerse met verse frambozen.
Aan de slag
Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Neem van het vuur. Doe de lange vingers in een keukenmachine en maal fijn. Er mogen wat stukjes in zitten. Meng de boter, lange vingers en koffiepoeder door elkaar. Verdeel over de glazen en druk aan.
Meng de mascarpone, kwark en poedersuiker door elkaar. Verdeel voorzichtig over de glazen. Zet 30 min. in de koelkast, zodat de bodem een beetje opstijft. Verdeel de frambozen over de glazen: zet ze rechtop. Serveer direct.
Mini 'tiramisu' no bake cheesecakes
Heerlijk zomerse met verse frambozen.
nagerecht
null personen
485 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Doe de boter in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Neem van het vuur. Doe de lange vingers in een keukenmachine en maal fijn. Er mogen wat stukjes in zitten. Meng de boter, lange vingers en koffiepoeder door elkaar. Verdeel over de glazen en druk aan.
Meng de mascarpone, kwark en poedersuiker door elkaar. Verdeel voorzichtig over de glazen. Zet 30 min. in de koelkast, zodat de bodem een beetje opstijft. Verdeel de frambozen over de glazen: zet ze rechtop. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g ongezouten roomboter
100 g lange vingers
1¾ g espressostick
150 g mascarpone
250 g volle kwark
2 el poedersuiker
125 g frambozen