Minikipburgers
Aan de slag
Snijd de kip in stukjes. Maal met het ei, de kruidenmix en 2 el olie fijn in de keukenmachine. Voeg de peterselie toe. Maak er met vochtige handen 12 balletjes van. Druk een beetje plat tot burgertjes. Leg ze op een bord, afgedekt met vershoudfolie, 1 uur in de koelkast. Dan worden ze wat steviger.
Bestrijk de burgers met 2 el olie en rooster ze in 8 min. gaar. Keer halverwege.
Minikipburgers
bijgerecht
null personen
280 kcal
15 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de kip in stukjes. Maal met het ei, de kruidenmix en 2 el olie fijn in de keukenmachine. Voeg de peterselie toe. Maak er met vochtige handen 12 balletjes van. Druk een beetje plat tot burgertjes. Leg ze op een bord, afgedekt met vershoudfolie, 1 uur in de koelkast. Dan worden ze wat steviger.
Bestrijk de burgers met 2 el olie en rooster ze in 8 min. gaar. Keer halverwege.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g kipfilet
1 ei
1 el kruidenmix kip
4 el olijfolie
½ bakje platte peterselie
Dit heb je nodig
keukenmachine, vershoudfolie