Gegrilde st-jakobsschelpen
bewaar
bewaar

Gegrilde st-jakobsschelpen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gember. Verhit 2 el olie in een wok en fruit de gember en knoflook 3 min.

Pureer ondertussen de kokosmelk en 2/3 van de koriander met de staafmixer. Doe met de vissaus bij de gember en knoflook in de wok en breng aan de kook. Laat 2 min. zachtjes koken. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe het rasp in de wok en voeg sap naar smaak toe. Zet het vuur uit.

Verhit de grillpan. Bestrijk de schelpen met 2 el olie en gril ze 4 min. Keer halverwege. Leg op een platte schaal of verdeel de schelpen over kommetjes. Schenk de saus erover. Verdeel de rest van de koriander erover.

Gember gebruiken

Instructievideo - 01:26 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gegrilde st-jakobsschelpen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig