Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis
bewaar
bewaar

Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis

35 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Boven kom geitenkaas verkruimelen. Ansjovisfilets laten uitlekken en fijnsnijden. Koriander fijn knippen. Ansjovis en koriander door kaas scheppen. Op smaak brengen met peper. Schaal invetten. Paprika's aan één kant voorzichtig opensnijden. Paprika's vullen met kaasmengsel, dichtvouwen en naast elkaar in ovenschaal leggen.

Oven voorverwarmen op 175 ºC of gasovenstand 3. Paprika's in midden van oven in ca. 10 minuten warm laten worden. Sla over vier borden verdelen en besprenkelen met dressing. Paprika's op sla leggen. Serveren met repen focaccia (brood).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika met geitenkaas en ansjovis

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig